Algemene Ledenvergadering

3 oktober 2023

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Geachte leden en geïnteresseerde.

Er is veel aandacht in de media voor de gehouden Ledenvergadering van 50PLUS.  Begrijpelijk, maar helaas is de verslaglegging niet in overeenstemming met wat er gebeurde.

Dit is spijtig omdat 50PLUS daardoor negatief in het nieuws komt op het moment dat de partij er alles aan doet om juist zo goed mogelijk ons in te zetten voor onze doelgroep, en een goed resultaat te behalen bij de 2e kamer verkiezingen om dit ook te kunnen realiseren.

Deze week hebben we kunnen zien hoe enkele relschoppers een voetbalwedstrijd hebben verpest. De relschoppers op de ledenvergadering hebben doelbewust gehandeld en daarna de media opgezocht om 50PLUS in diskrediet te brengen.

Net zoals sommige voetbalhooligans hun teleurstelling niet kunnen accepteren dat hun kluppie in een eerlijke wedstrijd verliest en dan maar alles kapotmaken.

Voor onze achterban, voor alle mensen aangewezen op de zorg, voor onze leden zet het bestuur en de fractie van 50PLUS Zuid-Holland zich 100% in, geheel in overeenstemming met het landelijk 50PLUS beleid, voor optimale zorg, inkomen en wonen. Dat is het doel!