Hans Cornet

 

 

Hans Cornet

Burgerstatenlid

hanscornet@zuidholland50plus.nl

 

 

Hans Cornet, 60 jaar. Gehuwd, twee kinderen en twee kleinkinderen en een Labrador. Werkzaam bij een grote personenvervoerder. Voorzitter in diverse Europese en nationale medezeggenschappen, bestuurslid binnen afdelingen van 50PLUS en bij een sociaal fonds. Hobby’s zijn auto’s, vooral Amerikaans uit de jaren 60, badminton en tennis. Fan van Formule1.

Ambitie om in de politiek te gaan is een ideologische, 50PLUS pakte mij vanwege de sociale kant. Wanneer je dat wil uitdragen dien je volgens mij daar ook iets aan willen doen. Besloot daarom actief te worden. Voor in de toekomst een belangrijke rol binnen 50PLUS en een fractie van aanzien te worden.

Eenzaamheid onder ouderen en de (psychische)zorg vind ik belangrijke dossiers. Ik ben ervan overtuigd dat wij als fractie daar een goede zet tegen kunnen geven. Daarnaast vind ik het essentieel dat wij binnen fractie Provinciale Staten 50PLUS Zuid-Holland gaan samenwerken met de twee grote gemeenten en alle waterschappen. Samen doen we meer en zijn we sterker.

50PLUS sociaal betrokken voor nu en later.